Grožis Vestuvių Fotosesija

Nuotaka, mama, dukra ir draugė (fotosesija PRIEŠ ir PO)

nuotaka mama dukra ir draugė fotosesijoje prieš ir po

Fotosesijos konkursas ir vizija

ApieVestuves.lt ir Gatineau organizuotą konkursą “GATINEAU priešvestuvinė dovana” laimėjo Snieguolė. Būsima nuotaka su mama ir drauge ne tik džiaugiasi prizu – “Gatineau” grožio salono specialistų konsultacija, bandomąja šukuosena, makiažu ir fotosesija Vilniuje – bet ir po truputį ruošiasi trečiosioms savo vestuvėms. Snieguolės nuotaika puiki, nes nuoširdžiai tiki, kad trečias kartas nemeluos ir santuoka neiširs. Skirtingai nei ankstesnės, šios vestuvės planuojamos iš anksto, atsakingai viską apgalvojus, išreiškus lūkesčius, o ne mąstant, kad atėjo laikas ar aplinkybės spaudžia. Būsima nuotaka viliasi pirmą kartą gyvenime pasidžiaugti mergvakariu, o svarbiausia – šiose vestuvėse dalyvaus ir mylimos Snieguolės dukros.

Prieš fotosesiją merginos atvyko štai tokios:

merginos fotosesijai

Po pasiruošimo fotosesijai jos tapo deivėmis:

moterų fotosesija prieš vestuves
Savo svajonių vestuvių dieną Snieguolė įsivaizduoja taip: daug saulės ir geltonos spalvos, daug teigiamų emocijų, juoko ir džiaugsmo. “Noriu, kad visų mūsų šventėje dalyvausiančių žmonių širdyse ir atmintyje 2014 metų rugsėjo 20-oji įsitvirtintų kaip džiaugsmingų ir jaukių akimirkų rinkinys” – svajoja moteris. Žinoma, didžiausio džiaugsmo suteiktų šypsenos mylimojo, tėvų ir dukrų veiduose.

Vestuvių organizavimas

šeimos fotosesija prieš vestuvesVestuvių planavimo ir organizavimo Snieguolė ėmėsi pati. Ji turi praktikos ne tik kaip nuotaka, bet ir kaip vestuvių bei kitų švenčių organizatorė, vedėja. Žinoma, jai gelbėja ir būsimas vyras. Ji – impulsyvi, emocionali, perfekcionistė, jis – racionalus, ramus, protingas ir labai išradingas. “Galiu pasakyti, kad jis nė kiek neatsilieka nuo manęs iniciatyva ir idėjomis, kaip šventę padaryti nepakartojamą, nuostabią, įspūdingą”, – džiaugiasi Snieguolė. Kol kas viskas kaip sviestu patepta, o jei kils nesklandumų ar kliūčių, Snieguolė tikisi pagalbos iš būsimų piršlių, pamergių, pabrolių ir, savaime aišku, tėvelių.

Nors priešvestuvinių darbų sąrašas labai ilgas ir dar tik nedidelė jų dalis pažymėta pliusiukais, tačiau pagrindiniai punktai, reikalaujantys daugiausiai dėmesio, laiko ir pinigų, jau įgyvendinti. “Radome labai gražią vietą šventei, kurioje vyks ir tuoktuvių ceremonija, suderinome valgiaraštį, užsisakėme fotografą ir operatorių, susitarėme su muzikantais ir išsirinkome žiedus”, – vardija atliktus darbus Snieguolė. Svarbiausia, kad dukros kambaryje jau kabo vestuvinė suknelė, kurią mylimasis pamatys tik rugsėjo dvidešimtą dieną.

Jei būsimai nuotakai reikėtų išskirti kas ruošiantis vestuvėms pareikalavo daugiausia dėmesio ir įtampos, Snieguolė paminėtų jaunojo kostiumo paiešką ir valgiaraščio derinimą. Tokio kostiumo, kokio norėjo jaunikis, nepavyko nei nusipirkti, nei išsinuomoti. “Pagalbos kreipėmės į nuostabų žmogų – pažįstamą dizainerę Eliną Čiblienę, kuri pateisins lūkesčius”, – tikisi jaunoji. Valgiaraščio sudarymas reikalavo daug kantrybės, nes Snieguolė niekada nemėgo stovėti prie puodų ir gaminti maistą, todėl ši sritis jai – tolima.

Dar nepadaryti darbai veja vienas kitą: pabaigti išdalyti kvietimus, pasiūti kostiumą jaunikiui, išrinkti sukneles likusiai moteriškajai šeimos pusei, suderinti makiažo bei šukuosenų padarymą. Be to, dar reikės sudėlioti sėdėjimo prie vaišių stalo ir miegamųjų padalijimo planus, paruošti salės dekoracijas bei atminimo dovanėles svečiams, suderinti vestuvių scenarijų ir parepetuoti vestuvinį šokį. Taip pat planuojamos staigmenos, iki vestuvių turinčios likti paslaptyje.

Snieguolė vestuvių proga sau palinkėtų išmokti mylėti save tokią, kokia yra, ir pagaliau atsikratyti altruistės etiketės – pradėti galvoti, ką gero gali padaryti sau, kad ją mylintys žmonės jaustų, jog yra laiminga. Taigi, to mes tau ir linkime, Snieguole, būk laiminga!

Stilius ir šukuosenos bei makiažas Gatineau grožio salonas

Šukuosenas būsimai nuotakai, mamai ir dukroms sukūrė Gatineau grožio salono plaukų stilistės:

Lina Tamošiūnienė, Kristina Gerulaitytė – Greičė ir kirpėjos Elvyra Sinkevičienė ir Vita Jurgilaitė.

Makiažas – vizažistė Nora Vanagaitytė

Nuotraukos A-photo

Nuotraukose ApieVestuves.lt skaitytoja Snieguolė su šeima

Priskirtos žymos

Apie grožio klubą

Apie Vestuves

Visos svarbiausios detalės tobulos vestuvių šventės planavimui ir įgyvendinimui be rūpesčių!

Komentarai

Spauskite čia ir komentuokite